Прикарпатці готують для захисників України "бандерівську" тушонку

Мешканці Голиня закрутили 100 свинних тушонок і відправили у 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду

М'ясо на потреби військових дали голиняни та компанія "Ґудвеллі Україна". Разом придумали назву "Бандерівська", яка приготовлена з любов'ю місцевими жінками, пише Depo.Прикарпаття з посиланням на "Вікна".

Наразі голиняни зібрали кошти для того, щоб купити ще одну свиню, адже збираються і надалі передавати на передову м'ясну продукцію. Окрім тушонок, закривають паштет та фасолю.

А нещодавно у Голині почали готувати сухий борщ, який поміщають у вакуумні пакетики. М'ясо купили, а буряк, моркву, цибулю принесли мешканці села. Продукт можна вживати вже готовим у польових умовах — достатньо додати гарячої води. Над кропітким процесом трудяться голинські ґаздині, які поділилися на п’ять груп, кожна з яких займається окремим складником.

Нагадаємо, що аграрії Івано-Франківщини готуються до активного проведення весняно-польових робіт.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Прикарпаття